loading

Menu

Starters

  • Home made cheese croquettes with salad
    Huisgemaakte garnaalkroketten met slaatje
    Croquettes de fromage maison avec salade13.90
  • Home made shrimp croquettes with salad
    Huisgemaakte garnaalkroketten met slaatje
    Croquettes de crevettes maison avec salade15.90
  • Warm goat cheese with bacon
    Lauw geitenkaasje met spek
    Fromage de chèvre tiède aux lardons15.90
  • Tiger prawns with herb and garlic butter
    Gebakken scampi’s met kruidenboter (6st)
    Scampis avec beurre maître d’hôtel15.90

Main Courses

  • Sole Meunière with salad and French fries
    Sole Meunière met slaatje en frietjes
    Sole Meunière avec salade et pommes frites25.90
  • Salmonfilet with tartar sauce, salad and croquettes or French fries
    Zalmfilet met tartaarsaus, slaatje, kroketten of frietjes
    Filet de Saumon , sauce tartare, salade and croquettes ou pommes frites22.90
  • Irish ribeye with salad or saison vegetables, French fries or croquettes
    Ierse ribeye met slaatje of warme groenten, frietjes of kroketten
    Irish ribeye avec salade et pommes frites ou croquettes25.90
  • Filet Mignon with salad and French fries or croquettes
    Filet Mignon met slaatje en frietjes of kroketten
    Filet Mignon avec pommes frites ou croquettes24.90

Belgian Cuisine

  • Mussels with white wine / garlic & cream / marninière / Brugse Tarwebier
    Mosselen met witte wijn / look en room / marnière/ Brugse Tarwebier
    Moules au vin blanc / crème à l'ail / marnière/ Brugse TarwebierFrom 21.50
  • Rabbit leg in beer sauce, bacon, plums, salad, croquettes
    Konijnenbout in saus met bier, spek en pruimen
    Cuisse de lapin en sauce avec bière, bacon, prunes, salade, croquettes21.00
  • Gratinated Fish stew with Duchesse patatoes
    Gegratineerde Vispannetje met pommes duchesse
    Pot au feu de poisson gratinée avec pommes Duchesse22.90
  • Flemish stew of beef with salad and French fries
    Vlaamse stoverij met slaatje en frietjes
    Carbonnades Flamandes avec salade et pommes frites18.50
Comments ( 0 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top